Go to Show

Go To Show Nederlands

Welkom op de website voor alle honden !

Heb je er ooit eens aan gedacht om ook eens deel te nemen aan een show met je hond ? Maar je weet niet goed of jij en je hond daar voldoende kwaliteiten voor hebben ?

Dan is er nu voor jullie het gloednieuwe 'Go To Show’ project ! 

In samenwerking met de Eurodogshow Kortrijk organiseren we de 'Go To Show' bestaande uit twee delen :

Het eerste deel is de ‘Online’ rasherkenning die gebeurt tot 31/10/2021.

Twijfelt u over het ras van uw hond, u heeft geen stamboom van uw hond, …

Stuur ons 3 foto’s (voorkant, zijkant en achterkant van uw hond) en een filmpje (waarbij uw hond een stukje aan de lijn loopt), vul uw gegevens in op het online-formulier en  wij laten deze beoordelen door een rasspecialist.

De kostprijs hiervoor is 10 euro. Bij een positieve rasherkenning ontvangt u een ‘Go To Show' certificaat. En één van de foto’s van uw hond komt in de Hall Of Fame op de Facebook van de Go To Show !

Kreeg je na de Go To Show ‘Online' een positieve rasherkenning, of heeft je hond al een stamboom maar vind je de stap te groot om mee te doen aan de Eurodogshow, … dan kan je deelnemen aan de afzonderlijk gehouden Go To Show ‘Live' bespreking op de Eurodogshow op zaterdag 20 & zondag 21 november.

Een professionele raskeurmeester zal je hond individueel beoordelen en je krijgt een geschreven rapport mee alsook een naturaprijs en een diploma (geen rangschikking).

Voorwaarde is dat je hond aan de leiband kan lopen en voldoende sociaal en aaibaar is om zich te laten betasten. Vanzelfsprekend moet uw hond ook in orde zijn met de nodige vaccinaties en beschikt u over een familiale verzekering.

De kostprijs hiervoor is 20 euro en de ingangsprijs voor één begeleider van de hond is inbegrepen. 

Afsluit inschrijvingen 12/11/2021

Honden waarvan de staart of oren gecoupeerd zijn kunnen enkel deelnemen op vertoon van een Attest van een Dierenarts (enkel voor ingrepen vóór 15/04/2018), waarin vermeld is dat het couperen noodzakelijk was wegens medische redenen. Dit Attest moet bij aankomst afgegeven worden aan het secretariaat of bij de inschrijving ingevoegd.

U hoeft echt geen drempelvrees te hebben want we voorzien ook de nodige hulp om jullie met raad en daad bij te staan. Als u dit wenst dan kan u uw hond laten voorbrengen door één van onze helpers en u krijgt ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan een dierenarts of gedragsbegeleider over de slechte gewoontes van uw hond.

U kan met uw deelname aan de Go To Show ‘Live' natuurlijk ook de Eurodogshow zelf bezoeken met zijn vele standen met allerlei hondenspullen en voeding en kennismaken met de soortgenoten die deelnemen aan de Eurodogshow in de hallen van Kortrijk Xpo.